Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2015 17:46 - Орден "Златен Рубладжия"
Автор: petatakolona Категория: Политика   
Прочетен: 889 Коментари: 0 Гласове:
-1



Източник: Орден "Златен Рубладжия" 

В една друга публикация обърнахме внимание на СоциаГлистите - журналисти, които са само малка част от руслямското войнство у нас. Те обаче бледнеят по заслуги към Кремъл пред флагманите на Москва у нас.

Тези красноармейци на пропагандния фронт засенчват по слугинаж всичките взети заедно, барабар с БСП на които от време на време им става неудобно да са прекалени блюдолизци на руснаците и са по-умерени.

"Пазещите" българо-рускта дружба от "еврофашистите" бяха наградени с най-високи почести от Руската федерация. Те са предводителите на политическото и журналистическото крило на Петата колона.

Познахте ги - другаря Сидерович и другарката Шаренкова. Ние страничните наблюдатели можем само да предполагаме, кои са най-видните рубладжии у нас, но руснаците сами ни го подсказват, награждавайки ги за подривната им дейност.

Волен Сидеров

Наричаният от "почитателите" "Бялата златка" няма нужда от представяне. Многобройните преобразявания на този двулик бог Янус са ни до болка познати. Той смени лагера няколко пъти. От редиците на старото СДС, премина в редиците на телевизия СКАТ (Атака), а в последствие стигна до редиците на Петата Колона на Русия (пак като вожд на Батака).

Няма да ви изненадаме нито резюмирайки ежедневните му посещения в руското посолство още по времето когато се прикриваше, че е руски лакей, нито пък с посещението на Сидеров на рождения ден на Путин.

Заимстването на нацистки символики, жестове и речи не изненадват никого вече. Шовинизма и хомофобията на ордите на Болен, скрити зад патриотизъм и социална справедливост - също. С агресията на този българофоб също сякаш вече свикнахме.

Това е основната част от репертоара на Волен, зададен му по сценарий от Москва. Като един същински заслужил артист Сидеров стриктно следва заданията и цирковете на които ставаме свидетели всеки път когато се даде публичност.

Няма да изненадаме никого и изброявайки дългия списък от политици, с които Сидеров е прелюбодействал. През последните години обаче товарищ Сидерович демонстрира моногамност в слугинажа си.

imageЛоялността му към Кремъл изглежда непоклатима и вероятно обвързана с доста рубли. Заради подривната му дейност, руските кукловоди решиха да го наградят съвсем официално миналата година. Вече явно няма смисъл да го крият.

Затова "Златното пръстче на ДПС" бе наградено с ордена “Звезда Отечества”.

Светлана Шаренкова

Известна като виден автор, издател, общественик и политик другарката Шаренкова също често е сменяла своята лоялност в зората на Прехода така, както са го правили над 9о% от по-известните рубладжии у нас.

imageТя твърди, че била патриотка, а не русофилка. Фактите и делата говорят друго. Вероятно под "патриотизъм" госпожата има предвид председателството на Форум "България - Русия"?

Или пък, може би, е патриотично и нерусофилско да си издател на двуезичния вестник „Русия днес". Авторството на многотмник за възхвала на вожда Путлер и империализма на Русия, може би, също не значи, че си рубладжия.

Не виждам нищо патриотично и българско в стремежа към връщане на България в лапите на посткомунистическата олигархия на Русия. Другарката Шаренкова е доста последователна в опорните си точки, голяма част от които са измислени от самата нея.

Въпреки членството в СДС, съветофилията патриотизъм не става и Шаренкова бързо-бързо се завърна в семейството на "партията-столетница". С леки прекъсвания нейната вярност към Русия датира от доста по-отдавна от тази на г-н "Извинисебе".

Затова тя е окичена не с един, а с няколко на брой ордени и награди за заслуги към Руската федерация. Манипулаторите от Кремъл са преценили, че е успяла да промие задоволителен брой мозъци, насъсквайки ги срещу ЕС, НАТО и България като цяло.

Луда Надпревара

Както виждате, драги читатели, надпреварата между рубладжиите кой да се хареса повече на Москва е бясна. Предвид геополитическата ситуация, борбата на тези Юдовци, кой пръв да продаде България за тридесет сребърника, е в разгара си.

Мнозина искат да се харесат на руските пратеници у нас и им служат вярно, но Сидеров и Шаренкова, бранейки рашизма и пропагандирайки лъжите на Кремъл, са едни гърди напред. С гордост и чувство за изпълнен дълг към матушка Русия те неуморно действат против българските национални интереси, правейки се на родолюбци.

Двамата герои на новия СССР си приличат по това, че са псевдо националисти, като по този начин с лекота яхват стадото заслепени патриотари. А Русия от своя страна щедро награждава Петата си колона за добре свършената пропаганда. По наградите ще ги познаете.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: petatakolona
Категория: Политика
Прочетен: 38815
Постинги: 16
Коментари: 16
Гласове: 53
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930