Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2015 11:35 - Кои са Основните Типове Рубладжии? (Част 2)
Автор: petatakolona Категория: Политика   
Прочетен: 1563 Коментари: 1 Гласове:
-3



 Източник: Кои са Основните Типове Рубладжии? (Част 2)

 

Продължение от предната статия: Кои са Основните Типове Рубладжии? (Част 1)

Конспиратори


Кемтреилс (chemtrails), тайни общества, извънземни рептилски раси, супероръжието HAARP, подривна дейност на юдеомасоните срещу човечеството, соросоидите и още...
 Това е само малка част репертоара от войнството, което този вид рубладжии използват ежедневно във виртуалното пространство.

Врагът с партиен билет, агентът-провокатор, соросоидът, колонизаторът от Запад, който идва да ни краде - това са въображаемите врагове, с които тези проруски тролове въображаемо се борят всеки ден. Те виждат тези "врагове" в резултат от системно промиване на мозъците им от Петата колона на Русия.

image Извънземно-рептил. Част от рубладжисйкият, конспиративен фолклор.

Окултизмът и вярванията им, откъснати от реалността, стигат мащаби почти като при религия. Те копнеят за нова доза конспиративни теории всеки ден и вманиачено наблюдават кондензните следи, оставяни от самолетите, твърдо убедени, че "американците пак ни пръскат".

Това най-често са наивни, смачкани от живота българи, които си обясняват своите неудачи в живота със някакъв вид заговор. И тъй като голяма част от тези конспиративни се спускат от руофилски тролове, конспираторите стават естествени последователи на Петата колона.

Бивши Военни

imageВоенните, служили в Българската народна армия са верни на отминалия строй. При тях смяната на ценностната система и мироглед е изключително трудно. Адаптацията към новото време - почти невъзможна

Доктрината в НРБ внушава войнска чест и вярност към армията и народа. На първо място обаче е верността към Партията-майка и СССР. Сега когато и двете ги няма, те нямат към кого да се обърнат за насока в живота и за получаване на заповед.

Закодираната още от младини в съзнанията им русофилия намира естествено продължение сред сегашните русофилски движения у нас. И те както соц носталгиците копнеят по отминалото време и биха искали то да де върне.

 

Лицемери Мразещи Запада, "Защото е Модерно" image Мразят Запада, консумирайки го неумерено

Главната цел на кукловодите на рубладжиите е противопоставяне на народонаселението със Запада. Безпричинната омраза, подплатена от внушението, че "крадливите Евро-атлантици" не спят нощем, мислейки как да съсипят България, е опорна точка номер едно сред подобни зомбита.

Този тип рубладжии имат допирни точки с конпсираторите. Те се водят по съмнителни, целенасочено разпространявани идеи и мразят западняка, защото е "модерно" и "бунтарско". И най-вече защото пропагандата ги е убедила, че врага върши лоши неща.

Странното е че доста представители на този вид тролове изпитват съвсем искрена омраза към развития свят, съвсем безплатно. Ултра консервативните "ценности", в съчетание с конспиративни теории са горивото, което подклажда омразата на клетите русофилистици.

Отричайки "толерастките" ценности и палейки европейски и американски знамена, тези лумпенизирани хорийца при първа възможност биха носили или вече носят швейцарски часовници, карат германски коли, говорят по американски смартфони и са облечени в италиански дрехи.

Най-важното, еманацията на шизофренията им, е ползването на интернет, който иначе "се контролира постоянно" от "злите" евро-атлантически служби. Но когато те го ползват за руска пропаганда, интернета не е компрометиран и контролиран.

Платени Наемници

Тази порода няма нужда от много обстоятелствено описание. Те участват в информационната война на Кремъл у нас срещу заплащане. Нямат мнение по въпросите за които тролят. Имат само спуснати опорни точки, заповеди и надница.

Любители на Руската Култура

imageСантиментът към руската култура е мостът, който пропагандистите намират между русофилите и вербуването им в информационната война на Руслямска държава. В симпатията към руската култура няма нищо лошо, разбира се.

Вредата за България е налице, когато тази симпатия се изроди във фанатично разпространение на откровени лъжи. Подкрепата на всяка цена към режимът в Москва не може да е оправдание, само защото човек харесва руснаците и тяхната музика, да речем.

Любовта била сляпа. Тя не може обаче да е извинение за подкрепата на терористи-окупатори.

Българи с Руска Кръв

Смесените бракове между българи и руснаци са често срещано явление по време на съществуването на "Народната Република". Резултатът между българо-съвестаката любов са хиляди българи потомци на подобни бракове.

Макар да са българи, родени в България, те са закалени в непреклонна любов към Русия от своят татко или майка руснаци. Руският патриотизъм е силно чувство, което сякаш се предава по кръвна линия.

И тези путинофили, по подобие на любителите на руската култура, бъркат обичта към родителите или изкуството с обичта към диктатурата и "Вожда". Руските родители успешно са предали това мислене на своето поколение.

Този тип родово предавана русофилия е един вид "Стокхолмски синдром" и привързаност към тиранията, които противоречат на здравата логика и рационалното мислене.





Гласувай:
1


Вълнообразно


1. 1997 - Мога и под клетва да кажа
23.03.2015 12:46
по повод "Най-важното, еманацията на шизофренията им, е ползването на интернет, който иначе "се контролира постоянно" от "злите" евро-атлантически служби. ",
че ми изпратиха SMS от МВР с който ме уведомяват, че са им известни имената ми и съответно местоживеенето. Тъй че Big Brother наблюдава, въпреки, че не е законно и никак не е справедливо, но злото е дълбоко в ума на тези, които се страхуват от социализма.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petatakolona
Категория: Политика
Прочетен: 38806
Постинги: 16
Коментари: 16
Гласове: 53
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930