Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2015 11:45 - Петата Колона на Русия ще се сдобие с още една телевизия
Автор: petatakolona Категория: Политика   
Прочетен: 1641 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 06.04.2015 11:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Изотчник: Петата Колона на Русия ще се сдобие с още една телевизия


image
ТВ7 - новата "Алфа"?

Сякаш не ни е достатъчна псевдо телевизията "на истината" Алфа, та трябва да се появи още едно уродливо изчадие на руската пропаганда у нас. Петата колона на Русия е на път да придобие ТВ7.

На тази телевизия не ѝ върви и тя е обречена да бъде нечия маша за изливане на помия и лъжи во веки веков. Първо беше издигната, като медия за четкане на първия кабинет "Борисов", след това се обърна срещу четкания премиер-слънце с Костинбродския бюлетинен цирк на Бареков.

Преди аферата КТБ беше ползвана цяла година като медийна пропагандна машина на Пеевски срещу протестиращи и партии, които яростно се противопоставяха на кабинета "Орешарски" - отроче на БСП, ДПС и Атака.

Путин е тръгнал да си събира вересиите от нашите олигарси, както каза Осман Октай преди няколко дена. С оглед случващото се зад кулисите, това звучи доста правдоподобно. "Великолепната" империя от компании на Цветан Василев се разпадна и някой се опитва да я изкупи на безценица.

Част от тази приказна империя, надувана като балон от няколко правителства, е ТВ7. Русофилските кръгове и олигарси у нас са явно решили да я поднесат на тепсия на господарите си от Кремъл.

Появилият се от нищото Луврие пристигна у нас и започна да "пазарува" активите на Василев на "промоционални цени". Зле скалъпената версия и неблагонадежност на дружеството, което представя белгиецът-русофил, се вижда от километри, че е просто параван.

В случая с ТВ7 параванът е гръцкия милионер и бивш губернатор на Атон Гаянис Карагеоргис. Той вече вероятно е придобил ТВ7. За връзките му с руският милиардер Малофеев се знае достатъчно, а и самият грък не ги отрича.

Те са, както се казва, навързани "като свински черва" и освен бизнес партньори са и лични приятели.

Кой е Константин Малофеев?

imageРуски олигарх, собственик на холдинг, състоящ се от инвестиционни фондове, технологични и телеком компании. Най-голямата от тези придобивки е може би "Ростелеком"- най-големият телеком в Русия.

Пиближен на Путин и част от олигархическите обръчи на диктатора. Притежанието на медии телекоми в Русия и периферията е задължението което Малофеев има към режима в Кремъл - пропаганда и хибридни войни.

Нещо повече, Малофеев спонсорира и терористите в Украйна. Не случайно той бе сред първите попаднали в забранителните списъци на ЕС и САЩ, като част от санкциите за Руската интервенция в Украйна.

Олигархът също така, обожава да позира с религиозни книги и икони. За него е типична руската форма на религиозно извращение, наречено "кривославие". Поддържането на терористи в Източна Украйна явно е "православно".

 Николай Малинов - изпълнителен директор на ТВ7

Така, движейки се надолу по веригата на руската пета колона в България стигаме до човекът, достоен за "орден златен рубладжия". С огромна радост той напуска вестник "Дума", за да стане директор на готвеният за нов официоз на Кремъл у нас ТВ7.

Ролята на председателят на антибългарското движение "Русофили" е ясна дори и на децата. Издигане имиджа на Путинова Русия у нас и пропаганда до дупка. Такава е съдбата Тивиседемска - и "добър ден" да ни кажат творба да гледаме къде се намира слънцето и дали въобще е изгряло.

Малинов, разбира се твърди, че телевизията на Малофеев щяла да бъде "информационно балансирана". Защо ли никой, имащ трезв разум не е склонен да се съгласи.

Човек, който се радва на руските терористи в Източна Украйна и Крим и се моли руснаците да продължели към Балканите. На другарят - социаглист много му се иска да дойдат неговите идоли и да ни "освободят" от свободата изцяло и да продължат делото си от 1944.

Подготвяните престъпления срещу българския народ се извършват под носа ни. Хора - спонсори на тероризма, със забрана за пътуване и развиване на бизнес в ЕС, се готвят а превземат телекомуникациите и медиите ни и да промият мозъците на българите.

Въпросът дали имаме институции и политици, които да защитят българските интереси от набезите на веригата матрьошки на руската пета колона, проводници на хибридната война, остава с неясен отговор засега...




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. slavimirgenchev1953 - Каквото и да правят,
06.04.2015 11:49
нищо няма да постигнат. Бита карта са.
цитирай
2. gotzageraskov - Не е една!
06.04.2015 11:51
ТРИ са - TV 7, News 7, Super 7.
цитирай
3. ju2 - Руснаците наистина ще дойдат с ВТБ, ...
06.04.2015 13:37
Руснаците наистина ще дойдат с ВТБ, ако изгоним Луврие сега. Само медиите на Пеевски пускат неверни твърдения срещу белгийската група.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petatakolona
Категория: Политика
Прочетен: 38823
Постинги: 16
Коментари: 16
Гласове: 53
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930