Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2015 10:25 - Трети Март - Русофилия и Шовинизъм или Нещо Друго?
Автор: petatakolona Категория: Политика   
Прочетен: 905 Коментари: 1 Гласове:
1



Източник: Трети Март - Русофилия и Шовинизъм или Нещо Друго?

По какво можем да познаем, че е Трети Март? По празненствата по случай Освобождението от Османско иго? Не и в "клета майка България". Можем да познаем "празника" по ордите свикани под знамената на "Атака", но не и на България.

По кресливите речи на Бялата Златка, наситени с омраза и маскираните зад патриотизъм изкривени от злоба лица можем да познаем, че е Трети март за русофила. До болка познати постановки всяка година.

Какво Празнуват Путинофилите на Трети Март?

Всяка година сценарият на Болен-югенд е един и същ. Събиране под знамената на русопоклонничеството, реч повече наситена с омраза и по-малко с родолюбие и потегляне на шествие. Тази година имаше и добавка.

Кремъл реши да изпрати при най-вярното си човече депутати на Путин от Руската дума. Депутати от същото това народно събрание, които стоят зад Путиновата диктатура и подкрепят изстъпленията в Украйна, а преди това и на много други места из бившия СССР.

imageСидер ага не забрави и тази година да заклейми и залее с кофа жлъч хомосексуалистите, западняците, турците и много други. Въобще всички различни, които трябва да са виновни за непълноценността на атакистите.

Партия "Атака", както всяка година на тази дата, се скри зад фасадата на признателността към далите живота си за Българското Освобождение войници, тачейки настоящата вървяща към тоталитаризъм Русия.

Разбира се, главните виновници за всички нещастия са - българските турци. Хората подкрепящи "Атака" продължават да живеят в 19 век, използвайки клиширани понятия. В техните глави все още витае мисълта, че българските турци спят с ятаган под леглото и са готови във всеки един момент да се вдигнат.

Волен ползва същите похвати и изразни средства, за да настрои шовинистите у нас, каквито използват опитните агенти на ДС, създали ДПС, за да настроят турците. от тази конфронтация печелят кукловодите на тези агенти, водейки се от всякакви други подбуди, но не и патриотични.

Едва ли турците у нас желаят да живеят под Путиново, Ердоганово, Доганово или друго иго. Повечето от тях желаят да са нормални и свободни граждани на ЕС, където няма разделение и омраза според, пол, етнос и религия.

Просто и те, както и много подвеждащи се под псевдо патриотичната пропаганда на гледат към близките до тях лидери. Тази пропаганда е дело на клонинга на Атака, носещ противоположен знак - ДПС.

image Българският Трети Март с Руски Песни и Руска Водка

Друга мантра, която е дълбоко загнездена в съзнанията на русофилите и се повтаря на този светъл ден е тази, че трябва да се вдигнем на бунт срещу партньорите ни от ЕС и НАТО. Трябва да приемем евразийските ценности на днешна тоталитарна Русия.

 

Израждане на Празника

 

 

Всичката тази пропаганда и конфронтация израждат лика на празника. Нелицеприятните сцени сякаш станаха нещо обичайно. Узурпирането на Освобождението като празник, превръщайки признателността към загиналите за свободата в поклонничество към политиците от Кремъл стана задължително деяние на Петата колона у нас.

 

Криворазбраното честване на Трети Март е концепция наложена след идването на комунизма у нас. Дали ще мразим различните и другите повече отколкото обичаме Родината е въпрос на личен избор за всеки български гражданин.




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krumbelosvet - Авторе, авторе,
21.02.2023 11:00
Киряк Стефчов ряпа да яде.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petatakolona
Категория: Политика
Прочетен: 38845
Постинги: 16
Коментари: 16
Гласове: 53
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930